duminică, septembrie 16, 2007

Noi aventuri pe soselele Romaniei


Weekendul asta, ca de obicei, am fost iar plecat. Am calatorit pe "minunatele" sosele din Romania. Ei bine, asta nu este inca o poveste din interminabilul ciclu legat de soselele de cacat din tara noastra, ci despre retardatii, cretinii si primatele care circula pe ele.
Azi ma intorceam din weekend. Ca orice om care circula prudent, soferul rula cu 80 km/h. La un moment dat, din spate apare o dacie 1310 rupta in gura la propriu si la figurat, pentru ca mai avea putin si se darma cu totul pe drum. A intrat cetateanul in depasire, dar ce sa vezi... depasirea o face la cativa centimetri de masina cu care rulam. Pe individ, nu am apucat sa-l vad prea mult. Cel mai mult am vazut gestul pe care l-a facut dupa ce ne-a depasit, si anume a scos o bata pe geam, pe care ne-o arata cu mare mandrie. Adica ce vroia sa spuna el? Ca am avut noroc ca nu ne-a oprit sa ne dea o mama de bataie cu bata aia a lui vanjoasa, pentru simplul fapt ca rulam cu viteza regulamentara (prea mica pentru el)? Pai voi va dati seama ce fel de ciumpalaci circula pe sosele oameni buni? In ce tara civilizata din Europa se mai intampla asa ceva decat la noi?
Toti taranii cocliti care asculta manele la un jaf de casetofon intr-o darmatura de dacie, se cred mari si bazati si fac legea dupa bunul lor plac, cu bata pe care o au pusa pe dupa scaun.
Sincer stiti ce m-ar fi distrat copios... cu riscul de a deveni sarcastic? Sa-l vad pe ciumpalac ca in timp ce flutura bata pe geamul minunatei lui dacii, sa piarda controlul volanului si sa intre in primul copac. M-ar fi distrat la maxim. De ce? Pentru ca asta merita toti ciumpalacii si primatele de pe soselele romaniei. Sa fiti de cacat! Voi cu manelele care le ascultati si darmaturile de rable pe care le conduceti.

Inainte de intamplarea asta, tot pe acelasi traseu, am mai dat peste un specimen... de fapt mai multe. Un alt cocalar care era sa produca un accident rutier. Soferul care statea cu scobitoarea intre dinti, impreuna cu cativa prieteni de-ai lui se distrau intr-o masina mare de teren. Cum? Pai cand aparea cate o masina mai mare in spatele lor, puneau pur si simplu frana si nu se mai miscau de acolo. Pe langa faptul ca farsa asta ne-au jucat-o si noua, inaintea noastra era un autobuz mai mare, care a intrat in depasire dupa fabuloasa farsa a ciumpalacului mai sus mentionat. Problema e ca in acelasi timp cu autobuzul, mai intrase in depasire un alt cetatean care circula regulamentar cu un Logan, si care era gata, gata sa intre in sant.
Vai, dar ce se mai distrau primatele din masina de teren. Va dati seama in ce fel de tara traim si ce fel de cretini inconstieni au permis pentru a conduce o masina? Cum se poate intampla asa ceva intr-o tara care se vrea a fi civilizata dragii mei? Oare cum? Vom ajunge noi vreodata in ritmul asta la nivelul de civilizatie pe care il putem intalni in Italia de exemplu... sau Spania ori Germania?
Raspunsul este sigur nu. Si uite deasta nu suport manelarii, manelistii, cocalarii, prostii, ciumpalacii, cretinii, si JAPITELE astea ordinare care circula pe soselele tarii.

Si deasta o sa revin la vorba pe care o spuneam la finalul articolului "Legea pistolului pe soselele din Romania" si anume ca o sa-mi iau un pistol sa ma apar de toti inconstientii astia care sunt liberi pe soselele din Romania si nu numai.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Acum ai inteles de ce iti trebuie pistol? Ca sa impusti specimene d-astea. Din cauza la astia se intampla ce se inamtpla pe sosele si mai ales astia cu daciile sunt cei mai penali, frate nu zic ca au Dacie, ca sunt unii care au dacie si sunt cu capu pe umeri, da altii se cred mari smecheri si regi cu cacatul lor d emasina care nu are putere de abia se tarsie pe sosea futui mm si intra in depasiri dalea in ultima clipa de parca ar avea Porche, doamne ce m-am enervat, taranii dracu.

Anonim spunea...

din cauza astora nu la astia voiam sa zic, m-am calmat acu....nici n-am apucat sa citesc pana la final sa vad ca ai tras concluzia care am zis-o si eu la incaputul comentariului precedent :)

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Ehe.. stai linistit ca te inteleg perfect. Asa ma apucasera si pe mine nervii azi. Ceva trebuie facut. Vorbesc acum cu cineva pe net care imi zice ca a intalnit chestii asemanatoare pe soselele din Romanica. Politia ce mama dracu' pazeste oare? Nu de alta dar vad ca se inmultesc cazurile de violenta rutiera si ce e mai rau este faptul ca astia provoaca si accidente...

Anonim spunea...

Lumea s-a mai civilizat pe sosea dar idioti sunt multi. Ma uit si la prieteni de-ai mei cate basini si smecherie cu cate un Matiz sau vreo cutie de chibrituri de masina, scarturi, curba luate cu viteza mare, viteza tot timpu, inconstienti pur si simplu, nu ma urc cu nimeni in masina, daca e sa mor, mor de mina mea nu ca e altu prost si confunda Tico cu Ferrari.

Dragos Ilie (Buzoianu) spunea...

Mie sincer mi se pare ca traficul devine tot mai salbatic pe la noi. Pana azi n-am mai intalnit asemenea fenomene descrise mai devreme. Cat despre cei cu Matizul si alte masini deastea vai mama lor, ai dreptate. Cunosc baieti cu masini super scumpe care conduc mult mai prudent decat cei care detin un jaf. Dar asta e ... pe la noi orice e posibil.